Om os

Butikken ligger tæt på Kultorvet og handler med de skønneste ting til børn.

Bente i aktion i butikkenBente Lillevang har haft miniministeriet siden august 2010. Hun designer, syr og strikker selv en del af børnetøjet og legetøjet til butikken.

Hvad er miniministeriet?
Bente siger selv om butikken...

Miniministeriet er kendetegnet ved legetøj i god kvalitet, mest i træ. Og unika tøj og strik, som kun kan købes her. Og så gør jeg rigtig meget ud af, at folk får en hyggelig oplevelse og en god service. Jeg har rigtig mange stamkunder, og det tager jeg som tegn på, at kunderne er tilfredse.

Det allerbedste ved at have en butik som min, er kundernes begejstring, når de besøger mig. Det er det hele værd! Jeg får ofte at vide, at jeg har den hyggeligste butik i København. Og det er jo fantastisk!

Og hele ideen med at drive butikken...


Placeret ved Kultorvet midt i København
At ligge midt i København, er virkelig godt. Jeg nyder rigtig godt af både turister og lokale gæster. Og en stor del af de omkringliggende familiers børn, har deres hyppige gang i butikken. Der er altid frugtstænger til dem, og det er de ret pjattede med. Og så spænder mine kunder meget bredt, lige fra nybagte forældre, bedsteforældre og dem, der skal finde en gave til et barn.

Helt grundlæggende er det en fornøjelse, og jeg elsker at gå på arbejde.
Jeg føler mig så privilegeret, at jeg kan leve af det, jeg holder mest af, nemlig at være kreativ. Og så er der ikke to dage, der er ens.

Men måske holder jeg i virkeligheden allermest af alt den positive feedback jeg får hver dag.

 Hvis du har lyst til at besøge butikken, ligger den Peder Hvitfeldts Stræde 17, ved Kultorvet i København